Månadens empties – September

emptiesseptember-123

Den här månaden har hela fyra produkter tagit slut! Generellt sett brukar det ta lång tid för mig att göra slut på saker för jag varierar mig rätt ofta. Vi har produkter från varje kategori – hår, kropp, ansikte och smink. Månadens favoriter kommer även det snart nog!

emptiesseptember-124

Jag älskar Lushs färska ansiktsmasker! Denna är Cupcake (V), och som ni kanske kan läsa innehåller den bland annat kakosmör, kakaopulver och pepparmint, och ja, den luktar lika gott som det låter. Men i övrigt gillar jag den här riktigt mycket, jag gillar ansiktsmasker som drar ut all skit ur huden liksom. Rhaussolleran i denna hjälper med det, och kakaosmöret återfuktar. Kommer nog köpa igen! Kostar 125kr.

emptiesseptember-125

En till Lush produkt: Snow Fairy duschgelé (V). Min absoluta favorittvål! Den doftar av geléhallon och så är den rosa med glitter. Vad mer kan man begära? Kanske att doften sitter kvar efter man duschat, och det gör den! Det tråkiga är väl att den är limited edition för juletider, jag köpte min på mellandagsrea för halva priset och ska passa på att köpa flera i jul! Kostar 249kr/500g.

emptiesseptember-126

Jag vet att Benefit inte är cruelty-free, men fick faktiskt det här provet gratis! Sephora hade en liten tävling där man skulle få blindtesta en mascara, och sedan fick jag deras nya Roller Lash Mascara (N-CF) som tack för feedback. Och det känns jobbigt att den är så sjukt bra och jag saknar den så! Ger sån fin längd och har superbra borste! Vi hade en bra tid tillsammans…

emptiesseptember-127

Sist har vi ett balsam – Kinky-Curly Knot Today (V). Det är ett utredningsbalsam och leave-in balsam i ett, med nästan bara naturliga ingredienser. Jag tycker den fungerar bra för båda användningsområdena! Jag använder den i duschen med en tangle teezer för att borsta mitt hår, och tovorna mer eller mindre smälter bort. Som leave-in återfuktar den och tynger inte ner mina lockar! Kommer definitivt köpa igen. Ca 100kr på iHerb.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s